Trappevask i vores ejendom er super godt

I dag vil jeg tale om trappevask. Det er rigtig fint, at I læser med herinde i dag, så jeg kan fortælle jer mere om dette. Vi er en andelsejer forening med 16 lejligheder

Hej alle sammen herinde på bloggen. I dag vil jeg tale om trappevask. Det er rigtig fint, at I læser med herinde i dag, så jeg kan fortælle jer mere om dette. Vi er en andelsejer forening med 16 lejligheder, som er kommet frem til trappevask København som vores fælles løsning. Læs med.

Trappevask i vores ejendom er dejligt at have

Det er fedt med en trappevaskt, så man ikke selv skal stå for det. Det er ikke godt at have en beskidt opgang nemlig. Derfor vil jeg i dag fortælle jer om trappevask, som I kan få fra et firma, som jeg kender. Vi blev trætte af selv at gøre rent i opgangen, Så vi har valgt trappevask hus dem her i vores ejendom i KBH. Det er et rigtig godt firma, som bare har styr på det. Vi kunne også have stået for rengøringen selv, men trappevask er jo noget der skal foretages ret ofte – en gang om ugen er minimum hus os – så blev vi enige om at vi hellere ville hyre folk til det. Så det har vi altså gjort. Vores ejendom er beliggende på Amager i København, så det var oplagt at vi fandt et rengørings firma, som primært kørte ud i det område. Vi har benyttet os af Ren-agenterne, og er indtil videre rigtig glade for dem. Læs mere nedenfor og lær mere om dette geniale firma.

Det er super nemt at være kunde hos dem

Det er træls at komme ind i, det blive mudret, glimt, slidt og ikke behageligt. Vi var hurtige til at finde vores løsning, da jeg kendte til en virksomhed, som bare kunne det der med rengøring. Det er altså nemt at hyre dette firma til trappevask, så det kan jeg varmt anbefale jer derude. Jeg skriver også kun om ting herinde, som jeg rigtig gerne vil anbefale, og som jeg selv bruger. Det er min regel. I vores ejendom har vi alle et ansvar for at fællesarealerne, herunder trappeopgangene, er rene og velholdte. Det er egentlig rigtig hyggeligt. Vi har det bedste lille fællesskab i vores bygning. Nogle bager kage og pølsehorn til vores fælles arbejdsdage, mens andre søger for at grillen er gjort klar til fællesspisning om aftenen efter endt arbejde på udendørs arealerne. Jeg håber at denne blogpost er god for jer derude, så I kan lære noget om dette gode råd om rengøring, så I ikke skal gøre det selv. Det fungerer super godt her i vores ejendom, som jo er en forening og derfor er vi alle enige om dette.

Læs med her på bloggen.